Tømreropgaver

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren tømrer til dit byggeprojekt? Så er du kommet til det rette sted. Tømrermester Christian Bojsen er et lokalt tømrerfirma, som varetager alle former for tømreropgaver i Hørning, Århus og omegn. Vi er et erfarent firma med mere end 17 års erfaring fra tømrerbranchen.

Vi beskæftiger os med en lang række opgaver indenfor tømrerfaget, heriblandt udskiftning af vinduer og døre, renovering og tilbygning, køkkenmontering, tag arbejde, fugeopgaver og meget andet.

Når vi udfører vores arbejde er det altid med kvalitet, grundighed og god service for øje. Vores tilgang bærer præg af god gammeldags oplæring, hvor kvalitet og sans for detalje er i højsædet. 

Vi vægter desuden altid et tæt samarbejde med vores kunder, da vi tror på, at en god dialog skaber de bedste forudsætninger for et godt resultat.

Snedkerarbejde

Det er de små detaljer, der sætter prikken over i’et. Hos Tømrermester Christian Bojsen er detaljer vores spidskompetence. Uanset om der er tale om et special produceret møbel, indvendige døre, indfatninger eller noget helt andet så kan vi hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed.

Nyt tag og andet tagarbejde

Trænger dit gamle tag til en udskiftning? Så lad os stå for nedtagningen af det gamle og opsætningen af det nye. Har du specifikke ønsker og behov i forbindelse med dit tagarbejde, så kigger vi selvfølgelig gerne på dette.

Renovering og tilbygning

Vi har mange års erfaring med arbejdsopgaver indenfor renovering og tilbygning, indendørs såvel som udendørs.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp til en tømreropgave? Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Du er også altid velkommen til at ringe til os på +45 42 15 98 51