Din lokale
tømrer i Hørning

Mit navn er Christian Bojsen og jeg er stifter af Tømrermester Christian Bojsen. Jeg har arbejdet som tømrer i mere end 17 år og derfor fået en del erfaring og et bredt kendskab til faget. Jeg stræber altid efter at udvikle mig selv og i den forbindelse tog jeg afsked med tømrerfaget i et års tid, for at dygtiggøre mig som fugemand. Af samme årsag har jeg valgt at efteruddanne mig til køkkenmontør. Jeg går meget op i kvalitet, finish, god kundekontakt og høj service. Jeg ser mig selv som en pålidelig og passioneret tømrer.

Jeg kommer fra et mindre tømrerfirma hvor en god gammeldags oplæring, med sans for detalje og kvalitet stod i højsædet. Mine arbejdsopgaver bærer præg af at jeg vælger de rigtige løsninger og udfører dem på bedste vis. Herudover har jeg stor sans for at se muligheder og skabe kreative løsninger. Mit kvalitetsbevidste team og jeg varertager alle opgaver indenfor tømrer og snedkerfaget samt fugeopgaver og køkkenmontering.

Hils på teamet

Vi er et lille, men stærkt og kompetent team, som vægter kvalitet, god service og ansvarlighed højt. Vi lægger en stor ære i at udføre et godt håndværk og lave gennemtænkte løsninger.

Vi vægter altid et tæt samarbejde med vores kunder, da vi tror på, at en tæt dialog skaber de bedste forudsætninger for et godt resultat.

cbw2 (1)

Christian

Tømrermester
cbw (1)

Andreas

Lærling

Bliv kontaktet

Har du en forespørgsel på et projekt? Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Du er også altid velkommen til at ringe til os på +4542159851