Snedkerarbejde

Leder du efter en dygtig og kvalificeret tømrermester, som også har erfaring med mindre snedkeropgaver i Hørning og omegn? Så er du kommet til det rette firma. Hos Tømrermester Christian Bojsen varetager vi diverse snedkeropgaver med stor omhu og sans for detalje.

Uanset om du drømmer om et speciallavet møbel, indvendige døre, indfatninger eller andet, så kan vi hjælpe dig. Vi stræber efter sammenhæng mellem det kreative, den håndværksmæssige og tekniske snilde, samt en forståelse for de materialer vi anvender. 

Vi ligger en ære i at være et tømrerfirma, der kan tænke kreativt og ud af boksen. Vi løser hele tiden nye, spændende og udfordrende opgaver, så du kan altid kontakte os, uanset hvilke udfordringer du står med.

Snedkerarbejde med sans detalje og kvalitet

Vi laver både unikke og typiske løsninger i håndbygget træ. Fælles for alt hvad vi laver er, at vores løsninger bærer præg af kvalitet og velovervejede løsninger. Vi har bl.a. stor erfaring med at bygge garderobeskabe, indbyggede reoler og lave andet interiør-arbejde, som spise- og plankeborde. Vi ved, at den sidste finish ligger i de små detaljer, når det kommer til håndlavede og skræddersyede løsninger.

Vi tager altid en indledende dialog med dig, hvor vi sammen finder frem til, hvilken løsning der er den helt rette for dig. På den måde sikrer vi, at du får en løsning som lever op til dine forventninger – både visuelt og funktionelt.

Har du en forespørgsel på en snedkeropgaver?

Vil du høre om mulighederne for dit projekt? Kontakt os på telefon +45 42 15 98 51 eller brug kontaktformularen herunder.