Køkkenmontering i Hørning og omegn

Knirker lågerne og binder skufferne i dit køkken? Eller drømmer du blot om et nyt og indbydende køkken? Uanset hvad hjælper vi dig med professionel montering. Hos Tømrermester Christian Bojsen har vi stor erfaring med køkkenmontering af enhver slags.

Professionel køkkenmontering

Når du vælger Tømrermester Christian Bojsen, som din køkkenmontør bliver dit nye køkken installeret af en efteruddannet køkkenmontør – det er din garanti for kvalitet og korrekt montering.

Når vi opsætter dit nye køkken er det altid med fokus på både helheden og detaljerne. Vi går ikke på kompromis og monteringen sker altid efter bogens regler.

Vi ved nemlig at køkkenet for mange er et samlingspunkt i en travl hverdag  – derfor skal dit nye køkken være funktionelt og brugbart ned til mindste detalje.

Hvad koster det at få monteret nyt køkken?

Hvor meget monteringen af et køkken koster afhænger af forskellige ting, heriblandt hvor mange elementer der skal monteres og om vi skal stå for nedrivningen af det gamle køkken. Vi vil altid glædeligt give dig et uforpligtende og attraktivt tilbud på monteringen af dit nye køkken. Kontakt os på telefon +45 42 15 98 51 eller brug kontaktformularen herunder.