Få hjælp til fugeopgaver i Hørning og omegn

Få dit fugearbejde professionelt udført, til aftalt tid og uden ubehagelige overraskelser. Hos Tømrermester Christian Bojsen er vi eksperter på området og vi beskæftiger os med alle typer fugeopgaver. Vi sætter en stor ære i, at vejlede vores kunder til den helt rigtige løsning, hvorefter vi udfører opgaven med sans for detalje og den sidste finish. 

Fugning af badeværelser

Er det ved at være tid til at fugningen i dit badeværelse skal skiftes ud, eller har du i forbindelse med en renovering behov for helt nye fuger? Uanset hvad opgaven lyder på, så står vi klar til at hjælpe dit godt i mål med dit fugeprojekt.

Fugning af vinduer og døre

Er den gamle fuge blevet utæt? Eller skal der laves en helt ny fuge i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer? Uanset hvad er du kommet til de rette – vi er nemlig eksperter i fugning af vinduer og døre.

Omfugning

Fuger holder desværre ikke for altid, og derfor kan det være nødvendigt med en omfugning. Vi har masser af erfaring med omfugning, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til udskiftning af de gamle fuger.

Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp til en tømreropgave? Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Du er også altid velkommen til at ringe til os på +45 42 15 98 51